Καλώς ήρθατε στην CAPEX.com!

Μας ενδιαφέρει να βεβαιωθούμε ότι η μετάβασή σας από τη WiredMarket είναι όσο το δυνατόν πιο ομαλή και ελπίζουμε να οικοδομήσουμε μια μακροχρόνια σχέση μαζί σας που θα καλύπτει τις επενδυτικές σας ανάγκες. Εδώ θα ανακαλύψετε τα βασικά προνόμια από την τήρηση λογαριασμού στην CAPEX.com και θα λάβετε απαντήσεις σε πιθανές ερωτήσεις σας σχετικά με αυτήν τη μετάβαση. Εάν είστε προηγούμενος πελάτης της WiredMarket και δεν έχετε ζητήσει να εξαιρεθείτε από τη μεταφορά του λογαριασμού σας, το υπόλοιπό σας και οι ανοιχτές θέσεις σας (εφόσον είχατε κατά τη στιγμή της μεταφοράς) είναι πλέον ασφαλή μαζί μας. 

 

 

Για τη διευκόλυνσή σας, η CAPEX.com ετοίμασε ένα σύντομο εκπαιδευτικό βίντεο με τα κύρια βήματα για την πρόσβαση στον λογαριασμό συναλλαγών σας. Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες, διαβάστε περισσότερα στις Συχνές ερωτήσεις.

 

 

 


 

Βασικά οφέλη των συναλλαγών με την CAPEX.com

Πολλαπλές πλατφόρμες συναλλαγών

Πολλαπλές πλατφόρμες συναλλαγών: συναλλαγές μέσω προγράμματος περιήγησης, υπολογιστή και κινητού, χρησιμοποιώντας τη βραβευμένη CAPEX Webtrader και την κορυφαία στον κλάδο, Meta Trader.

CAPEX Academy

CAPEX Academy: ένα ευρύ φάσμα εργαλείων και βοηθημάτων που θα σας βοηθήσουν να λαμβάνετε τεκμηριωμένες αποφάσεις συναλλαγών, ιστοσεμινάρια και ατομικές συνεδρίες.

Ευρύ φάσμα αγορών

Ευρύ φάσμα αγορών: περισσότερα από 2100 CFD, StoX (κλασματικές μετοχές χωρίς προμήθεια*) ή ThematiX (προσαρμοσμένα έτοιμα χαρτοφυλάκια που συνδυάζουν περιζήτητα χρηματοοικονομικά μέσα).

Ενσωματωμένα εργαλεία για τεκμηριωμένες αποφάσεις

Ενσωματωμένα εργαλεία για τεκμηριωμένες αποφάσεις: εργαλεία τεχνικής και θεμελιώδους ανάλυσης, εφαρμογές συναίνεσης αγοράς και συναισθήματος απευθείας από τους ειδικούς του κλάδου TipRanks, Trading Central και TradingView και ενσωματωμένα γραφήματα.

Πολύγλωσση υποστήριξη

Πολύγλωσση υποστήριξη: η ομάδα υποστήριξης πελατών μας ανταποκρίνεται γρήγορα και είναι αποτελεσματική και εύκολα προσβάσιμη μέσω συνομιλίας, email ή τηλεφώνου. Η ομάδα μας μπορεί να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σας για το πώς να ξεκινήσετε και πώς να χρησιμοποιείτε τις πλατφόρμες μας.

Ισχυρά μέσα διαχείρισης ρίσκου

Ισχυρά εργαλεία διαχείρισης κινδύνου: οι πλατφόρμες συναλλαγών μας διαθέτουν πολύπλοκα ενσωματωμένα εργαλεία διαχείρισης κινδύνου, επιτρέποντάς σας να προσαρμόσετε το επίπεδο κινδύνου σύμφωνα με τις δεξιότητές σας. Προστατέψτε τις συναλλαγές σας χρησιμοποιώντας εντολές stop loss και take profit, συν πολλά άλλα χαρακτηριστικά.

Συχνές Ερωτήσεις

registered_with